Welkom

Algemeen.

Welkom op de openingspagina van onze stichting. Op de website vindt u ondermeer onze financiële verantwoording (hoofdstuk financieel) en daar praten wij u jaarlijks bij over onze werkzaamheden.

Ook op mijn privé facebook pagina theo.groenewegen.9 kunt u veel te weten komen over wat wij zoal doen en hoe en waar we dat doen. U kunt deze website bereiken door te klikken op het Facebook icoon rechtsboven op deze pagina

Dank u voor het bezoeken van onze website.

[oqeygallery id=16]
STICHTING ALBATROS FOUNDATION gevestigd te Etten-Leur, steunt voornamelijk kinderen in het buitenland.  Een deel van haar gelden gaat naar een zusterorganisatie in Thailand te weten ALBATROS FOUNDATION gevestigd te Chiang Mai. Beide organisaties zijn door het land van vestiging erkend als charitatieve instelling.

De Thaise Foundation steunt kansarme kinderen in en rondom Chiang Mai bij het verwezenlijken van hun droom, meestal door hen een goede voorbereiding te geven op een voortgezette studie aan Colleges of Universiteiten. Verder verstrekken wij maandelijks rijst aan een groot opvangcentrum voor dakloze mensen.

Verder hebben wij nog Projecten in de Filipijnen op de eilanden Mindanao, Bohol en de steden Roxas City  en Naga City, alsmede in Malawi.

In de Filipijnen steunen we op dit moment kansarme studenten met goede High School grades bij hun studie aan voornamelijk staatsuniversiteiten. Wij selecteren de toekomstige universiteitsstudenten door hen reeds te steunen gedurende hun Senior High School periode.

Ook verzorgen wij in Bohol een drie maandelijkse voedselverstrekking aan de armsten der armen.

Daarnaast steunen wij als de gelegenheid zich voordoet diverse kleinere project.

Stichting Albatros Foundation (SAF) werft niet actief fondsen maar degenen die zich geroepen voelen een bijdrage te leveren of de opleiding van een door hen gekozen student te financieren zijn van harte welkom.

Informatie.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten dan in deze site is vermeld laat het ons weten per email, zie onder Contact, Contactformulier, of nogmaals bezoek mijn privé website.

Sponsoring.

IBAN: NL61 INGB 0003 8237 29 T.N.V. STICHTING ALBATROS FOUNDATION, ETTEN-LEUR.


Wij hebben onze financiele verantwoording over 2020 toegevoegd op 22 juli 2021 en ook een verslag van onze werkzaamheden ed. in 2020