Algemene sponsoring info

Zowel in Thailand – 1 persoon plus assistente – als in de Filipijnen – 3 personen en 3 studenten hulpen – zijn er mensen voor ons werkzaam die niet anders doen dan continu de projecten bezoeken teneinde zeker te zijn dat de gelden tijdig op de juiste plaatsen terecht komen. Deze mensen krijgen een zeer beperkte beloning vaak niet meer dan een onkostenvergoeding met uitzondering van onze Thaise vertegenwoordigster die ook zorg draagt voor het beheer en onderhoud van de onroerende zaken en waar studenten gratis verblijven in appartementen die haar eigendom zijn. Wekelijks rapporteren zij aan ons door middel van brieven, foto’s en door het gebruik van de moderne digitale media zoals Yahoo Messenger, Facebook en Skype.

U kunt een goed beeld krijgen van de rapportages door op het kopje Foto galerie projecten te klikken, door vriend te worden op facebook theo.groenewegen.9 of klik op het Facebook logo rechtsboven op deze pagina. Indien u vriend bent op dit account kunt u ook inzage krijgen in het facebook account van Stichting Albatros Foundation

U kunt er op deze manier van verzekerd zijn dat alle gelden op de juiste manier besteed worden. Indien u directe steun verleend aan (een) student(en) wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van hun vorderingen.  Als u beschikt over bijvoorbeeld Facebook kunt u ook met enige regelmaat met hen communiceren.

INTERESSE?

Contact:

Indien u meer wilt weten over onze projecten of mogelijk zelfs overweegt een bijdrage te leveren aan de projecten kunt u dit aangeven door middel van ons Contactformulier onder het kopje Contacten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen. Ook kunt u gebuik maken van de onder het kopje welkom genoemde e-mail adressen of een bericht achterlaten op het facebook account van onze voorzitter (zie link rechtsboven).