Algemene sponsoring info

Zowel in Thailand – 1 persoon – als in de Filipijnen – 3 personen en 3 studenten hulpen – zijn er mensen voor ons werkzaam die niet anders doen dan continu de projecten te bezoeken teneinde zeker te zijn dat de gelden op de juiste plaatsen terecht komen. Deze mensen krijgen een zeer beperkte beloning vaak niet meer dan een onkostenvergoeding met uitzondering van onze Thaise vertegenwoordigster die ook zorg draagt voor het beheer en onderhoud van de onroerende zaken. Wekelijks rapporteren zij aan ons door middel van brieven, foto’s en door het gebruik van de moderne digitale media zoals Yahoo Messenger, Facebook en Skype.

U kunt een goed beeld krijgen van de rapportages door op het kopje Foto galerie projecten te klikken, door vriend te worden op facebook theo.groenewegen.9 of klik op het Facebook logo rechtsboven op deze pagina.

U kunt er op deze manier van verzekerd zijn dat alle gelden op de juiste manier besteed worden. Indien u directe steun verleend aan (een) student(en) wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van hun vorderingen.  Als u beschikt over bijvoorbeeld Facebook kunt u ook met enige regelmaat met hen communiceren.

INTERESSE?

Contact:

Indien u meer wilt weten over onze projecten of mogelijk zelfs overweegt een bijdrage te leveren aan de projecten kunt u dit aangeven door middel van ons Contactformulier onder het kopje Contacten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen.