De Huizen

De huizen.

Ons eerste huis, eigendom van Mae, (bouwjaar eind 2007) later uitgebreid in 2011 met twee appartementen  is rustig gelegen ongeveer zes kilometer buiten het centrum van Chiang Mai in Mooban Pimuk 1. Een Mooban is het beste te vergelijken met een wijkje. Mooban Pimuk is omheind en er zijn voornamelijk wat grotere vrijstaande huizen gebouwd.

In de appartementen zijn permanent studenten ondergebracht die verder van hun school wonen en dus niet dagelijks heen en weer kunnen reizen, ook vaak vanwege de kosten. Mae en onze assistent zorgen ervoor dat de studenten hier ongehinderd kunnen wonen en studeren. Zij betaalt de kosten voor de huisvesting uit de aan haar verstrekte maandelijkse kostenvergoeding.

Als er gasten willen komen kunnen wij die altijd huisvesten. De vergoeding die zij hiervoor betalen komt rechtstreeks ten goede aan de stichting. Mae en de assistente zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.

Tevens bevindt zich in de tuin van het woonhuis van Mae, geleden in de Mooban The Laguna Home project 7, een klein vrijstaand huisje van ongeveer 35 m2 waarin wij gasten kunnen huisvesten.

Mocht u interesse hebben om onze stichting op deze manier te steunen aarzel dan niet contact op te nemen. U kunt dit doen door te klikken op het hoofdstuk contact en het contactformulier in te vullen.